Tapetsering

Vi tapetserar ditt hem

Utöver måleri så erbjuder Vasastans Måleri även tapetsering. Tapeter har fått ett rejält uppsving de senaste åren då trenderna åter har blivit mer djärva när det kommer till färg och form. Om du snabbt och enkelt vill göra något unikt i ett rum är tapeter ett utmärkt val.

Ta en titt i inredningsmagasin, möbelkataloger eller i de mönsterböcker du hittar på byggvaruhusen så kommer du att se hur mycket snyggt och spännande som finns på marknaden idag. Då det går lätt att tapetsera föreslår vi att du provar i ett rum eller på en fondvägg. Vi hjälper dig med jobbet så att resultatet blir riktigt bra. Att tapetsera effektivt kräver nämligen gott handlag för att man ska undvika blåsor och veck eller att mönsterpassningen blir fel. Våra tapetserare gör jobbet i en handvändning och ser givetvis till att underlaget är helt slätt innan de sätter igång.

Samtidigt som vi tapetserar kan vi gärna måla snickerierna och taket i rummet, eller varför inte golven? Det är ett enkelt sätt att fräscha upp golv som har blivit slitna eller där man helt enkelt vill ändra på karaktären i ett rum.

Välkommen att kontakta oss på Vasastans Måleri – vi hjälper dig med färgsättning av alla slag!

Våra målare kan lyfta ditt hus och få nytt liv i din lägenhet!