Målare

Målare med gedigen yrkeskunskap

Vasastans Måleri har Täby och hela Storstockholm som arbetsplats och har genom åren byggt upp en gedigen yrkeskunskap. Vi kan detta traditionella yrke utan och innan men har också koll på den stora tekniska utvecklingen och alla moderna material.

Vi arbetar självklart enbart med certifierade kvalitetsfärger, så miljövänliga som möjligt. Vi strävar efter att allt vårt material ska vara återvinningsbart.

Vi tar stort ansvar för arbetet

Vi tar stort ansvar för att alla våra måleriuppdrag ska utföras på ett korrekt sätt. Där ingår att vi använder rätt material och att vi blir klara med arbetet i avtalad tid. Vi har en kvalitetsgaranti på våra jobb och känner oss färdiga först när kunden är nöjd och trygg med det utförda arbetet.

Om måleriet eller något annat underhåll genomförs i eller i nära anslutning till en bostad så ger de dig rätt till ROT-avdrag. Det kan handla om din egen bostad eller en bostad som du äger men inte bor i. Eller varför inte dina föräldrars hus? Vi hjälper dig i alla fall med allt pappersarbete kring avdraget, som dras direkt på fakturan.

målare

Vi målar tak och fasader

Vi utför många olika sorters måleriarbeten, bland dem finns takmålning. När ett plåttak drabbas av hårt väder och starka vindar är det stor risk att plåtskiktet blir slitet och då måste det målas om innan taket tar skada. Målning av plåttak kräver stor kompetens. Vilka färger är nödvändiga, vilka egenskaper har underlaget, vilket förarbete är nödvändigt? På Vasastans Måleri har vi svaren på de frågorna och kan göra ditt tak som nytt.

Vi kan även snygga till fasaden på ditt hem genom att måla den. Vid fasadmålning är det av största vikt att man väljer rätt färg och att underlaget är i bra skick. När vi ska måla fasaden på ditt hus så börjar vi att gå igenom förutsättningarna på plats, vi kan nämligen erbjuda ett kostnadsfritt hembesök. Då reder vi ut vilken sorts färg som behövs, vilket förarbete som kommer att behövas och om det kommer att behövas någon utrustning som exempelvis byggnadsställningar och byggliftar. Är du osäker på vilken färg du vill ha på huset så kan vi hjälpa dig även med färgvalet.

Vill du hjälp med inomhusmålning eller någon annan av våra måleritjänster? Hör av dig till oss – våra duktiga medarbetare är välutbildade, kunniga och erfarna och kommer garanterat att utföra det önskade arbetet på ett proffsigt och tillfredsställande sätt. Våra material och färger är kvalitativa och godkända av de relevanta branschorganisationerna. Vi arbetar dessutom i så hög utsträckning som möjligt med miljövänliga och återvinningsbara material.

Våra målare kan lyfta ditt hus och få nytt liv i din lägenhet!