Målare Täby

Våra målare slarvar inte med detaljerna

Hantverkare

ANDRA HANTVERKSTJÄNSTER

Utöver måleri så erbjuder K3 ett stort antal andra kvalitativa och kompetenta hantverkstjänster. I vårt stall av hantverkare och samarbetspartners finns stora kunskaper från de flesta fälten inom bygg och renovering. Snickare, målare, rörmokare, golv- och takläggare, plattsättare, murare. Kompetensen du söker finns hos oss. Om inte annat hos vårt väl utbyggda nätverk av underleverantörer, som alltid arbetar efter samma krav som vi ställer på oss själva.

Tak

Vår takavdelning utför alla typer av takentreprenader, allt från nyproduktion av tak till omläggningar. Vi fixar jobbet, oavsett om det handlar om ett litet garagetak eller taket till en stor industri. Våra montörer är duktiga och erfarna yrkesmän, som samtliga har ett starkt säkerhetstänk. På K3 är vi rädda om både våra kunder och våra medarbetare.

Golvläggning

Vi har duktiga golvläggare som behärskar alla typer av golv. Vi lägger alla de sorters trägolv som finns i byggvaruhusen och utför renoveringar och nyläggningar för både företag och privatpersoner. Vi kan även slipa golvet, ett prisvärt och effektivt alternativ till att bygga nytt. Vi har korrekt utrustning och de kunskaper som ska få ditt golv att glänsa.

golv

Totalentreprenad

Med hjälp av våra många duktiga och mångkunniga hantverkare och samarbetspartners kan vi även utföra hela renoveringar som totalentreprenad. Vi kan renovera både kök och badrum och även bygga en villa från ax till limpa.

Areamätning med mera

Areamätning (vi tar reda på om din bostad är korrekt uppmätt) energiteknik och fastighetsförvaltning är tre andra områden där vi kan hjälpa dig. Tre bra sätt att spara pengar på din fastighet.

Välkommen att kontakta oss på K3 – vi kan hjälpa oss med de flesta typer av hantverk.

Våra målare kan lyfta ditt hus och få nytt liv i din lägenhet!